pleshoo.blogspot.ro Web analytics

miercuri, 9 decembrie 2009

Atata timp cat.. Putem oricand sa..

Lucrez de ceva vreme la un proiect pe care sper sa il lansez la inceputul anului viitor.. e un proiect on-line pe care l-am inceput in vara. Din motive independente de mine, povestim in detaliu alta data, nu am reusit sa il lansez inca la apa. Am reusit insa, in documentarile facute pentru dezvoltare, sa ma lovesc de diverse legi.. legi de acelea care sunt facute ca sa ne fie noua, alegatorilor, mai usor sa le sarim.. legi de alea', ca sa citez poporul roman, de iti faci treaba cu ele. Iata cateva exemple..
In ceea ce priveste mesajul subliminal, atat timp cat nu este unul publicitar sau electoral, nu este sanctionat; de exemplu: daca eu introduc intr-un material filmat un mesaj in care sugerez telespectatorilor sa isi boteze progeniturile Cornel daca au baieti si Marcela daca le-a dat Dumnezeu fata, nu pot fi acuzat de incalcarea legii. Am aflat ca ani in urma, pe vremea cand exportul de cherestea era inca ilegal, puteai sa umpli cala vapoarelor cu scandura de pat. faci la capete un trafor tip coada de randunica si gata.. la destinatie capetele cad si ramane beneficiarul cu o frumusete de scandura. Sa luam un alt exemplu.. exista un nomenclator al substantelor considerate ilegale. Pe de alta parte exista magazine care vand droguri legale.. am aflat ca daca substantele comercializate in respectivele magazine nu se regasesc in nomenclatorul de care vorbeam.. e ok. Amuzant insa, este capitolul instructiuni de folosire, toate drogurile comercializate legal au instructiuni de folosire, unde scrie in clar ca tocmai ai cumparat deodorizant de camera. Iei bucatica de ciocolata, polen sau planta, o pui intr-o farfuriuta si dai foc pentru o inmiresmare placuta a sufrageriei inainte de vreo vizita; prafurile legale banuiesc ca desfunda sinusurile iar cele grele cred ca imunizeaza..
Daca mai e careva care crede ca America este tara tuturor posibilitatilor.. treaba lui / ei. In Romania te scoti mult mai bine.. Poti manipula ocrotit de lege, daca ai traforaj si mana de lucru, exporti cherestea, faci rost de un chimist si de plicuri si prajesti oamenii cu chef.. lista este lunga.. Cine isi doreste deci sa isi deschida o afacere noua, chiar si acum pe timp de criza, ar trebui sa ia monitorul oficial si sa se puna pe lecturat.. surprizele sunt extraordinare. 

Un comentariu:

  1. Eu am sperante pentru viitor. Chestia cu drogurile 'legale' este, dupa parerea mea, doar un proiect de inceput, usor timid.

    Pentru urmatorii ani, insa, cred ca societatea nostra va fi deschisa unor 'posibilitati' cu mult mai interesante. De exemplu, vanatoarea legala de babaciuni. Cum pensii nu se vor mai putea plati, astia batranii or sa fie free for all, frate. Deci, fii atent, ca tu ai masina, il vezi ca-i tremura nitel genunchii la trecere, FA-L PILAF. Sigur se vor da recompense. Cu bonus daca tapetezi cinci dintr-o lovitura, ca la Unreal Tournament.

    Bai. Baga un rezervor plin, imi iau si eu carnet, si hai sa scoatem tara asta din criza, ce naiba.

    RăspundețiȘtergere