pleshoo.blogspot.ro Web analytics

vineri, 22 august 2014

Sfatul medicului..

De ceva vreme am reinceput sa deschid televizorul. Abonamentul Orange TV parea o varianta buna pana cand am descoperit ca a avea Comedy Central inseamna de fapt vizionarea unui set de casete cumparate probabil la pret de Obor si redifuzate in bucla.. adica la infinit. Acelasi lucru se intampla si  cu celelalte canale rare, canale cu care se mandreste compania de comunicatii: museum, filmbox etc. Daca vrei sa iti cunosti limitele, daca vrei sa vezi cat rezisti in conditii de tortura psihica, baga Comedy Central de la Orange Tv.. atat cat sa vedem de cate ori poti asculta un banc bun.

Fiind vorba exclusiv de redifuzari inregistrate, Orange a inceput discret sa bage calupuri publicitare romanesti in pauzele canalelor straineze. Intai discret si pe urma grupa mare.. Cele mai multe clip-uri sunt reclame la medicamente si cand spun multe ma gandesc la un procent de aproape 80% din pachet. Creme, pastile, ceaiuri, supozitoare, paste de dinti si cate si mai cate. Banuiesc ca sanatatea natiunii e cam subreda daca am ajuns sa umplem un calup doar cu OTC-uri. Ceea ce la inceput parea amuzant, ca si umorul la prima vizionare, a devenit insa iritant dupa aproximativ o luna de zapari relativ concludente.. 

Televizorul este de cele mai multe ori un zgomot de fond necesar vietii monotone de oras. Nu prea avem timp de vizionari majore, asa ca deschidem televizorul la cafeaua de dimineata, in timp ce ne descaltam dupa o zi tumefianta, inainte de culcare sau pur si simplu odata intrati in casa de amorul unei prezente. In cazul meu, calupurile vin in timp ce mananc sau atunci cand zac amorf pe canapeaua mea preferata. Duc mancarea la gura si ridic ochii.. o flegma insangerata tasneste plenar intr-o chiuveta imaculata. VO: Daca ti-ar sangera oricare alta parte a corpului ai fi ingrijorat. Cadrul se schimba pe voce si pe ecran apare o diva blonda careia ii sangereaza ochii.. Imi trece foamea si ma ridic in timp ce aflu ca sangerarile pot fi oprite doar de Parodontax.. in urma mea, pe ecran o domnita animata se scarpina intre picioare cu temeinicie. crema impotriva mancarimilor genitale pe caz de boli venerice apare salvator iar desenul animat se termina intr-o bucurie colectiva. Revin din bucatarie cu niste inghetata in timp ce pe o plaja ademenitoare o tanara relativ porno sta la beach-bar.. nu cosuma.. E impachetata intr-un costum de baie si poarta sosete pana sub genunchi si acuza o ciuperca neprietenoasa sub unghii sau intre degete.. oriunde. Picatura de solutie anti-micotica X, face minuni  instantaneu si fata pune piciorul eliberat in nisipul cald. In timp ce scriu.. chiar acum.. aud ca HemoStop goneste disconfortul creat de hemoroizi. Printre picaturi aflu ca Always suge tot si ca doar el te ajuta sa te poti cracana in orice situatie in timp ce cu Lady SpeedStick te poti face de cacat oricand fara sa transpiri. O alta reclama la deodorant contine un mic moment educativ.. o animatie natanga te face sa intelegi ca in lipsa unei igiene corecte iti poti pierde mana de la umar in jos.. e cam ca atunci cand baietii, in liceu, se fereau de orbire sau de incetarea cresterii. Daca ai noroc si stai mai mult in fata televizorului, domnul doctor proctolog X iti arata zambind degetul pe care urmeaza sa ti-l bage in cur in timp ce pe alt post afli ca DERO-the director cut episodul 2345 cu tot cu Magda Catone in rol principal, scoate mai multe pete decat el insusi.

Intre timp, in tara cu mancarimi, sangerari si multe rufe murdare, Presedintele propune un viitor cald, picurat din tatele generoase ale Vitei Udrea Peron, Ponta si Antonescu isi baga limba in ureche unul altuia in amintirea vremurilor placute, doamna Macovei e neagra ca Mandela si Voiculescu este plans de pensionarii securitatii intr-o plimbare prin Cotroceni. Fun.. Doar ca incepe sa imi bata putin ochiu'.. ceva pastile?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu