pleshoo.blogspot.ro Web analytics

joi, 11 septembrie 2014

Se vehiculeaza controverse.. Noroc cu Maruta!

De fiecare data cand o piranda se ineaca in oceanul de iubire si se incalceste cu bardul Nicolae Guta, expresia apartine in totalitatea ei artistului de matase, acesta din urma ajunge sa faca teste de paternitate iar noi trebuie sa traim cu controversa vrem nu vrem. Pana acum s-a ajuns la testarea cu numarul 10.. ca ce sa faci daca omu' iubeste orbital si casca oceane de iubire pe nepusa masa si pe peste tot. In momentul de fata Guta se afla din nou in fata dilemei sale preferate.. o fi sau nu o fi, prentendenta la postul de puitoare a manelistului fiind Beyonce de Romania, adica Madalina pe numele de alint. Femeia sufera ca barbatusul o suspecteaza de adulter si fuge de acasa iar cantatorul o ameninta romantic la telefon. Ea il vrea la altar el la drum de seara si da-i si lupta cat e ziulica de lunga pe post national de televiziune..

Cam asta este scenariul de care are nevoie o emisiune de succes in Romania. Stiu asta pentru ca tocmai ce-am urmarit pentru prima data dar cu o incapatanare neostoita emisiunea lui Maruta. O reteta pe care o haleste un popor intreg de dimineata pana seara. In restaurantele care au pe meniu ca fel principal subcultura, sefii de sala se intrec in subiecte.. Daca la Marutz vine Guta, in cinci minute la Capatos Bianca Dragusanu isi arata sfarcul din greseala. Marutz arata ADN-ul viitorului romanesc, imediat la Cireasa de pe tort gateste Daniela Gyorfi. Pe post de dulce primim O nora pentru mama asezonata delicat de catre Master Chef care desi traieste O iubire interzisa ne zice totusi frumos Poftiti ve rog. Pe lista de vinuri oferita generos de Antene gasim numai vinuri tinere fara caracter de care nici eticheta nu se lipeste iar in salonul B1 parca e mira tot timpul.

Incet incet, stilul de viata propus cu ani in urma de Terry Gillian pare pe cale sa se intample.  Refuz inca sa inteleg cum este posibila imbuibarea asta cu retard. In timp ce zona culturala dispare incet, marii jucatori media ne intoxica cu mizerii. Se creeaza vedete de ocazie, se incurajeaza violenta verbala, se anuleaza personalitati si se instiga la rebeliune. Cat de mici sa fi fost subventiile de la stat in anii 80 incat sa dispara formolul de pe raft fix cand au aparut pe lume baietasii astia care dau drumu' la trend in tara noastra. Cum se simt frate hipsterii care o ard in play back la Maruta pe post de trupa care da din cap pe versurile lui Guta in timp ce Beyonce ii zice ca el e printul ei pentru totdeauna.. really.

In timp ce audienta se pune capra In gura presei, oamenii care au ceva de spus sunt ascunsi pe online in emisiuni nestiute de nimeni. Am aflat de exemplu ca azi, pe Adevarul Online, Paul Hitter a bagat la Cezar Badescu despre arta tiganilor.. era sa il pierd in favoarea lui Maruta.. cam la nivelul asta de stupefactie am ajuns..

Acum cinci minute m-am intalnit cu Paul in timp ce-mi plimbam cainele.. iesise omu' la o plimbare. Era bine si cica la emisiune a fost Ok. Vorbim putin despre expozitia de miercuri, ne bucuram de intalnire si ne ducem fiecare in treaba lui cu promisiunea revederii. Macar noi sa ne simtim bine intre noi asa cate 5 minute pe zi.. Restul ii apartine lui Guta si lui Vijelie si lui Maruta si lui Capatos si tuturor minunilor care care surclaseaza Colosul din Rodos.

Va las.. imi incep reclamele cu flegme insangerate si mancarimi intre picioare.. pe Comedy Central la OrangeTv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu