pleshoo.blogspot.ro Web analytics

vineri, 24 aprilie 2015

Mana mica face papusa mare..

Stateam zilele trecute la o masa cu dinaintea plina de bere, inconjurat de baieti si fete mai mici sau mai mari, domni si doamne, mame si tati, copii. Ne radem si povestim verzi si uscate pana cand taclaua ar vrea sa ia o turnura mondena dar mesenii isi dau seama ca nu poti sa pui pula pe masa cu copiii de fata. Cum varsta nu rezolva mari chestii, in loc sa renuntam la subiect am inceput sa vorbim codat.. Discutia incepuse sa derapeze pe subiectul esteticii in anatomia umana sau mai pe scurt daca exista sau nu frumos de la brau in jos.. nimic mai matur si mai inteligent pentru niste parinti opriti la o bere dupa plimbarea de duminca cu trotineta in parc.

Am aflat cu aceasta ocazie ca exista si papusi urate si ca putem intalni si piersicute antipatice si ca poate ar fi mai bine sa umblam cu papusile la vedere ca poate fi important la preselectie sau ca piersica poate fi inselatoare stricand astfel tot aspectul ambalajului exterior. Ei bine in timp ce noi ne pravaleam amuzati peste poate de creativitatea abundenta de care dadeam dovada, copiii, care prinsesera doar franturi ale discutiei noastre, au inceput sa improvizeze pe subiect totul culminand cu un teatru de papusi realizat cu constiinciozitate de copiii nostri. In timp ce fiul meu o ardea papusa de matase, papusa lui Iancu, mai mica doar pe motiv de varsta, arunca cu piersici in toate partile.. Oamenii au luat ce au gasit si au combinat o piesa care ne-a schimbat paradigma. Daca mai stateai si sa inlocuiesti personajele lor cu ale noastre..

Zic sa ne multumim si noi cu ce avem si sa mai facem si din cacat bici ca pe vremuri.. asa in general.. ca daca facem treaba buna nu-i pacat?.. Va pup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu